Voting-ul

Voting-ul va dura 30 de zile calendaristice după afișarea proiectelor de către companie. Votingul cu acces public va fi accesibil pe site-ul https://www.faptebune.md. Aici vor putea vota pentru proiectele participante la Campaniei "Fapte bune cu Sebo" prin intermediul sms-urilor (conform tarifelor standarde a operatorilor locali de servicii de telefonie mobilă).

Pentru a vota prin intermediul sms-ului trebuie să introduceți numărul de telefon în rubrica 'VOTAȚI' pe site-ul faptebune.md. Codul pe care îl veți primi la numărul menționat îl veți introduce pentru a finaliza voting-ul (votarea).

Compania are dreptul:

- Să disemineze informația cu privire la organizarea Campaniei, concursurilor din Campanie, proiectele participante, proiectele câștigătoare și implementarea acestora;

- Să nu aprobe proiectul și câștigătorul concursului din Campaniei în cazul în care proiectul nu corespunde prezentului Regulament sau a fost identificat că aprobarea proiectului ar contraveni legii, ordinii publice sau bunelor moravuri;

- Să elimine proiectele și participanții suspectați de fraudare a voturilor;

- Să analizeze procesul de voting pentru a evita o posibilă fraudă;

- Să ofere utilizatorilor posibilitatea de a vota participații, în scopul identificării câștigătorului;

- Să efectueze redactări a proiectelor când sunt solicitări din partea participanților, care să fie expediate pe e-mail [email protected] .

Votând pe site-ul faptebune.md, confirmați faptul că ați luat cunoștință cu Regulamentul Campaniei "Fapte bune împreună cu Sebo".

Înapoi Distribuie

Aplică oricând și câștigă

cu SEBO

Abonează-te la newsletter