Reabilitarea spațiului public, adiacent Bibliotecii de Arte „T. Arghezi”

Locația

Библиотека им. Аргези "филиал БМ" Б.П. Hasdeu ", ул. Грэдинилор, 21

Suma necesară

100000 MDL

Scopul proiectului:

este de a contribui la îmbunătățirea infrastructurii urbane prin reabilitarea spațiului public, adiacent Bibliotecii de Arte „T. Arghezi”, filială a rețelei BM „B.P. Hasdeu”, dar și valorizarea patrimoniului arhitectural, clădirea în două nivele, construită special pentru activitatea de bibliotecă, cu acces deschis pentru comunitate.  Planificarea și elaborarea lucrărilor de instalare a echipamentelor: cinci scaune de odihnă în aer liber, două tomberoane, un teren de joacă pentru copii copii,  instalarea pe scările dinspre stradă și a celor se duc spre bibliotecă a rampelor de acces  pentru persoanele cu nevoi speciale.

Descrierea proiectului:

Implementarea și realizarea proiectului va soluționa probleme în beneficiul comunitarilor, legate de amenajarea teritoriului adiacent instituției de cultură – biblioteca. Impactul benefic constă și în crearea de confort funcțional și estetic, care va servi la satisfacerea unor necesități obiective ale grupurilor de oameni care utilizează serviciile bibliotecii și nu numai. Importanța implementării.În  cazul implementării proiectului accesul va fi  deschis și pentru toate categoriile defavorizate, în special cele cu deficiențe locomotorii. Obiectivele de bază ale proiectului constau în  crearea de confort funcțional și estetic, care va servi la satisfacerea unor necesități obiective ale grupurilor de oameni ce utilizează serviciile bibliotecii dar și a tuturor doritorilor;  în ajustarea lui la cerințele unui loc de activități dinamice și comunicare pentru copiii zonei respective și a elevilor instituțiilor de învățământ din apropiere.

 

este de a contribui la îmbunătățirea infrastructurii urbane prin reabilitarea spațiului public, adiacent Bibliotecii de Arte „T. Arghezi”, filială a rețelei BM „B.P. Hasdeu”, dar și valorizarea patrimoniului arhitectural, clădirea în două nivele, construită special pentru activitatea de bibliotecă, cu acces deschis pentru comunitate. 
Planificarea și elaborarea lucrărilor de instalare a echipamentelor: cinci scaune de odihnă în aer liber, două tomberoane, un teren de joacă pentru copii copii,  instalarea pe scările dinspre stradă și a celor se duc spre bibliotecă a rampelor de acces  pentru persoanele cu nevoi speciale.

votingul s-a încheiat!

150

Voturi

Votingul s-a încheiat 20 iunie 2019

Votează pentru proiecte

Votează proiectul

Doar 4 zile au rămas până la terminarea votului

Îți mulțumim pentru votare!

eroare

încearcă din nou

Împreună putem schimba lumea

cu SEBO

Abonează-te la newsletter