Despre noi

Organizația de Creditare Nebancară Sebo Credit organizează diverse acțiuni sociale și tombole pentru a fi mai aproape de clienții săi și restul cetățenilor, oferindu-le ajutor în orice situație neprevăzută.

Din februarie 2019, compania inițiază o campanie cu accent social pe o perioadă nedeterminată, denumită “Fapte Bune cu Sebo” scopul căruia este finanțarea proiectelor în domeniul științei, culturii, învățământului, literaturii, artelor, sporturilor, în domeniul protecției mediului, amenajării parcurilor și altor locuri publice. OCN “SEBO Credit” SRL (sebo.md) își propune să ofere suport financiar cetățenilor, indiferent de vârstă sau situație financiară, pentru ca aceștia să-și poată realiza proiectul.

Orice doritor își poate înregistra proiectul pe site-ul https://www.faptebune.md/, pentru a beneficia de un suport financiar din partea OCN Sebo Credit. Participanții cu cele mai interesanet, originale proiecte vor primi pînă la 50 000 lei (în dependență de bugetul necesar pentru realizare). Mai multe detalii referitor la toate etapele concursului și condiții de participare găsiți în regulamentul concursului Regulament.

Sperăm să motivăm pe toți să participați activ în cadrul acestei campanii. Sunt binevenite orice gen de proiecte, cu excepția celor ce au scopul colectării fondurilor fără să fie determinată destinația concretă a folosirii fondurilor. De asemenea, nu pot fi admise proiecte care necesită finanțare pentru tratamente peste hotare sau locale, ajutorul familiilor social-vulnerabile, persoanelor cu dezabilitati, orfelinate, veterani, construcția bisericilor, toate acestea fiind în lista responsabilităților altor structuri de stat și private, cărora anual le sunt alocate și finanțe din bugetul de stat sau de peste hotare. De aceea, Sebo își asumă dreptul de a susține proiecte ce vor genera noi idei și noi posibilități care vor dezvolta țara. Mai multe detalii  referitor la toate etapele concursului și condițiile de participare le găsiți în regulamentul concursului Regulament.

Sperăm să contribuim la dezvoltarea diverselor domenii și să motivăm implicarea atît tinerilor, cât și persoanelor în etate. Dacă aveți un proiect înteresant și util atunci accesați rubrica “lansează un proiect” pe site și aplicați pentru a participa în cadrul campaniei “Fapte Bune cu Sebo”. 

Cu SEBO visele devin realitate - aplică chiar acum.

Succes!

Înapoi Distribuie

Aplică oricând și câștigă

cu SEBO

Abonează-te la newsletter