Cum funcționează

Pasul 1- înregistrați-vă

Înregistrați-vă pe site-ul www.faptebune.md (înregistrarea pe site e disponibilă din 18.02.2019). Accesați rubrica LANSEAZĂ UN PROIECT și completează informația solicitată:

Informație de contact - introduceți datele de identificare:

   1. persoană fizică (număr de telefon, adresă de e-mail);

   2. persoană juridică ( denumirea companiei, IBAN, domeniul de activitate, adresa juridică, persoana de contact, adresă de e-mail, număr de telefon).

Informații despre proiect - descrieți proiectul dvs.

Descrierea va indica denumirea, tipul, termenii de implementare, scopul acestui proiect. Termenul de executare a proiectului nu va putea depăși 6 luni de la data semnării contractului de finanțare pentru realizarea proiectului. Adăugați poze/ video in vederea descrierii proiectului și atașați fișierul (Excel, Word) cu bugetul necesar pentru a fi realizat proiectul. Pozele/ înregistrările video trebuie să fie creație proprie cu garantarea că nu aparțin altei persoane. Înscrierea participanților la Campanie este disponibilă în orice timp.

Pasul 2 - câștigați voting-ul

Pe site-ul www.faptebune.md este disponibil voting-ul, cu acces public. Regulamentul voting-ului îl puteți citi aici Regulament. Vor putea vota pentru proiectele participante la Campanie utilizatori din țară cât și de peste hotare ai Facebook, Odnoklassniki, precum și utilizatori ai operatorilor de servicii de telefonie mobilă din țară, prin expedierea un sms-urilor (conform tarifelor standarte a operatorilor de telefonie mobilă).
Fiecare utilizator de Facebook, Odnoklassniki sau de servicii de telefonie mobilă poate vota pentru cîteva proiecte, însa pentru același proiect poate vota doar o singură dată.

Pasul 3 - primiți finanțarea

Proiectul care va acumula cele mai multe voturi în concurs va fi desemnat câștigător. OCN Sebo Credit va face disponibilă finanțarea în fiecare concurs din Campanie în sumă de 100 000 lei. Câștigătorii se desemnează o dată la două luni și i se finanțează suma necesară. În cazul în care suma necesară pentru realizarea proiectului câștigător este mai mică de 100 000 lei (de ex. participantul a menționat o sumă mai mică), acestuia i se eliberează suma necesară, iar restul sumei va fi adăugată la suma de 100.000 lei pentru concursul următor.

Împreună putem schimba lumea

cu SEBO

Abonează-te la newsletter