Cum funcționează

Pasul 1- înregistrați-vă

Înregistrați-vă pe site-ul www.faptebune.md (înregistrarea pe site e disponibilă din 18.02.2019). Accesați rubrica LANSEAZĂ UN PROIECT și completează informația solicitată:

Informație de contact - introduceți datele de identificare:

   1. persoană fizică (număr de telefon, adresă de e-mail);

   2. persoană juridică ( denumirea companiei, IDNO, domeniul de activitate, adresa juridică, persoana de contact, adresă de e-mail, număr de telefon).

Informații despre proiect - descrieți proiectul dvs.

Descrierea va indica denumirea, tipul, termenii de implementare, scopul acestui proiect. Termenul de executare a proiectului nu va putea depăși 6 luni de la data semnării contractului de finanțare pentru realizarea proiectului. Adăugați poze/ video in vederea descrierii proiectului și atașați fișierul (Excel, Word) cu bugetul necesar pentru a fi realizat proiectul. Pozele/ înregistrările video trebuie să fie creație proprie cu garantarea că nu aparțin altei persoane. Înscrierea participanților la Campanie este disponibilă în orice timp.

Pasul 2 - câștigați voting-ul

Pe site-ul www.faptebune.md este disponibil voting-ul, cu acces public. Regulamentul voting-ului îl puteți citi aici Regulament. Vor putea vota pentru proiectele participante la Campanie utilizatori ai operatorilor de servicii de telefonie mobilă din țară, prin expedierea un sms-urilor (conform tarifelor standarte a operatorilor de telefonie mobilă).
Fiecare utilizator de telefonie mobilă poate vota pentru câteva proiecte, însa pentru același proiect poate vota doar o singură dată.

Pasul 3 - primiți finanțarea

Trei proiecte care va acumula cele mai multe voturi în concurs vor fi desemnați câștigători.O.C.N. Sebo Credit SRL va face disponibilă pentru finanțare în fiecare concurs din Campanie suma de 150.000 lei, a câte 50.000 de lei pentru fiecare câștigător.Organizatorul poate anunța în cadrul oricărui concurs că suma disponibilă pentru finanțare este mai mare.

Aplică oricând și câștigă

cu SEBO

Abonează-te la newsletter