Mai multe premii – mai multe vise realizate

1 septembrie 2019
Mai multe premii – mai multe vise realizate

Mai multe premii – mai multe vise realizate

1 septembrie 2019
Mai multe premii – mai multe vise realizate

Lansând Campania “Fapte Bune cu Sebo”, nici nu ne-am putut imagina că inimile  moldovenilor sunt atât de pline cu creativitate. Fiecare tinde să facă ceva frumos și special pentru țara sa, fiecare ne-a uimit cu niște idei care merită a fi susținute și realizate. Noi ardem de nerăbdare să le transpunem în realitate. 

Din 1 septembrie, șansele de a vă îndeplini visul și de a face o Faptă Bună, sunt și mai mari. Acum suntem gata să oferim trei premii câștigătoare a câte 50.000 de lei. 

Artă, știință, sport, cultură, protecția mediului - indiferent de ce domeniu îți este mai tare pe plac, scopul nostru este să-ți ajutăm la realizarea celei mai reușite idei. Noi nu avem limite și anumite restricții, așa că cu cât ești mai ingenios, cu atât este mai mare posibilitatea ca proiectul tău să fie ales de către majoritate. 

Ți-am trezit interesul, nu-i așa? Te întrebi ce trebuie să faci mai departe? 

Eiiii, ne-am gândit și la asta. Urmează 3 pași simpli: 

Pasul 1- Înregistrează-ți proiectul, accesând http://www.faptebune.md  

Pasul 2 – Câștigă voting-ul 

Pasul 3 - Primește finanțarea 

Trei proiecte care vor acumula cele mai multe voturi în concurs, vor fi desemnate câștigătoare. O.C.N. Sebo Credit SRL va face disponibilă pentru finanțare suma de 150.000 lei, a câte 50.000 de lei pentru fiecare câștigător. Organizatorul poate anunța în cadrul oricărui concurs că suma disponibilă pentru finanțare este mai mare. 

Cu fiecare proiect realizat, Republica Moldova se îmbogățește cu mai multe Fapte Bune, iar sufletele oamenilor cu și mai multe zâmbete. 

Haideți să fim mai curajoși și să ne lăsăm frâu liber visurilor, căci acum ele pot fi ușor transpuse în realitate cu Campania “Fapte Bune cu Sebo”. 

Nu ezita să aplici: www.faptebune.md/idea/add/info   

Grăbește-te, perioada de aplicare se va desfășura până în data de 29 septembrie.  

 

Înapoi Distribuie

Aplică oricând și câștigă

cu SEBO

Abonează-te la newsletter