Eroii ediției a 5-a

3 februarie 2020
Eroii ediției a 5-a

Eroii ediției a 5-a

3 februarie 2020
Eroii ediției a 5-a

V-ați întrebat vreodată, cine sunt acei curajoși, ce au câștigat o finanțare în cadrul Campanie „Fapte Bune”? Cu ce se ocupă? De unde au luat inspirație?
Ei bine, de astăzi veți ști, pentru că lansăm rubrica „Eroii Faptelor Bune”!
Prima noastră eroină este Nadia Costin Trofim – participanta ediție 5, mămică a 3 copii și de profesie responsabil marketing și comunicare.
Aflând că există o posibilitate de a face ceva frumos și demn, pentru comunitatea sa, aceasta nu a ezitat nici o clipă și a aplicat cu proiectul „MUGURAȘII din Peresecina - Complex de joacă”.
„Încurajez persoanele, care doresc să aplice - să o facă numaidecât și să lupte. Totodată, vreau să mulțumesc tuturor celor, care ne-au votat și s-au implicat activ în proiect.” afirmă participanta.
 Proiectul dat s-a plasat pe locul 2, acumulând 3226 voturi.
Noi îi urăm Nadejdei succes în continuare și doar realizări frumoase!
 

 

O altă curajoasă a rubricii „Eroii Faptelor Bune”! e Maria Drobot - directoarea Grădiniței Nr. 3 „Lăstărel” și una dintre câștigătorii ediție 5.
Fiind o susținătoare activă a altor proiecte din cadrul Campanie „Fapte Bune”, Maria a decis să încerce și ea să participe. Dorința ei cea mai mare era să asigure copii, care frecventează grădinița în care activează, cu un spațiu educațional, de joacă, sigur și plăcut.
De aici a venit ideea să aplice cu proiectul «Complex de joacă Grădinița nr. 3 "Lăstărel''».
Multă muncă, speranță, susținere și numărul câștigător de voturi a fost acumulat.
”Pot spune că pentru a învinge s-a lucrat foarte mult și insistent. Venind dintr-o localitate numeroasă, am avut nevoie de implicarea mai multor persoane pentru ajutor. Mulțumim celor, care au participat și s-au implicat la maxim.”.
Proiectul s-a plasat pe locul 3 și a strâns 2660 voturi.
Felicitări încă o dată!

Înapoi Distribuie

Aplică oricând și câștigă

cu SEBO

Abonează-te la newsletter