Teren de joacă pentru copii de la grădinița nr.112

Locația

у. Константин Бранкуши 123, мун. Кишинев.

Suma necesară

91629 MDL

Scopul proiectului:

Scopul proiectului este de a oferi copiilor, părinților acestora dar și educatorilor grădiniței un loc de joacă și recriere modern, care corespunde necesităților fizice și morale. Terenul de joacă este locul în care copiii petrec o lungă perioadă din copilărie, în care se formează și își extind, performează abilitățile. Terenul de joacă are și o menire pedagogică, nu doar de distracție. Părinții oferă astfel posibilitate copiilor de a promova un mod sănătos și activ de viață. Terenul de joacă este o alternativă spațiului din grupa. Copii își petrec timpul în aer liber pot organiza competiții și jocuri complexe, inclusiv și jocuri pe rol.

Descrierea proiectului:

Terenul de joacă reprezintă unul din cele mai importante spaţii pentru viaţa copiilor. Abilităţile sociale şi motorice, pe care copiii le dezvoltă pe terenurile de joacă, au repercursiuni pe tot parcursul vieţii. Prin urmare, utilajele de joacă nu servesc doar pentru distracţie, ci sunt valoroase şi din punct de vedere pedagogic. Amenajariea unui teren de joacă va contribui la comfortul psihologic al familiilor caror copii frecventeaza acesta gradiniță. Proiectul oferă copiilor posibilitatea diversificării activităților.

De la parintii grupei noi formate in cadrul grădiniței nr.112, a parvenit necesitatea de a instala un teren de joacă pentru copii.

Gradinița este frecventaă de un număr semnificativ de mare de copii, iar necesitățile esențiale la vârsta lor nu sunt satisfăcute pentru petrecerea timpului liber in cadrul terenului de joaca din motivul lipsei dotarii cu echipamente de agrement, nu este un teren amenajat în care copii să-și petreacă timpul.

Terenul de joacă oferă siguranță copiilor, dar și părinților acestora, deoarece acest teritoriu este îngrădit, destinat anume copiilor. În general în grădinițe, terenurile de joacă moderne sunt un deficit, iar bugetul acestora este mic pentru a putea procura echipamente noi.

Acest teren de joacă este destinat copiilor, oferindu-le loc de distracție, recriere și promovarea unui mod de viață sănătos. Conștientizarea părinților asupra jocului în aer liber este un factor major în dezvoltarea copiilor . Un plus mare este că termenul de exploatare a unui teren de joacă este de cel puțin 10 ani.

 

votingul s-a încheiat!

474

Voturi

Votingul s-a încheiat 21 aprilie 2019

Votează proiectul

Îți mulțumim pentru votare!

eroare

încearcă din nou

Aplică oricând și câștigă

cu SEBO

Abonează-te la newsletter