Amenajarea scuarului din fațada Gimnaziului

Locația

Gimnaziul Horodiște

Suma necesară

50000 MDL

Scopul proiectului:

Amenajarea estetică a scuarului, dezvoltarea unui centru local sătesc de agrement și odihnă pentru elevi pe timp de zi, tinerii și cetățeni ai satului pe timp de zi și noapte, educația cetățenilor pentrucrește gradul de responsabilitate la menținerea într-o stare cât mai înaltă a curățeniei în spațiile publice. Inspirați și motivarea tinerilor localnici de a se mobiliza și a participa la toate proiectele de dezvoltare rurală.

Descrierea proiectului:

Din perspectiva implementării proiectului, vom dezvolta regiunea care este o zonă largă și accesibilă pentru toți locuitorii, amplasată în centrul satului, în care se cuprinde parcul gimnaziului, terenul de minfi-fotbal, monumentul istoric și care pote fi amenajată astfel ca cetățenii localității în zilele de odihnă să beneficieze de o odihnă și recreere plăcut și distractiv, iar pentru elevi pe toată perioada de școală și cea liberă. Dorim să instalăm pe culuare 8 corpuri de iluminat care vor înviora imaginea de seară a întregii localități, 10 scaune din lemn pe bază de beton pentru ca elevii și cetățenii de toate vâstele să se poată odihni plăcut, 20 coșuri de gunoi pe întreg parcul inclusiv și lângă băncile de odihnă pentru a educa cetățenii în spirit civic de a menține curățenia în spațiile deschise și publice. Toate aceste beneficii vor crea confort pentru cetățeni indiferent de vârstă.

votingul s-a încheiat!

142

Voturi

Votingul s-a încheiat 1 martie 2020

Votează proiectul

Îți mulțumim pentru votare!

eroare

încearcă din nou

Aplică oricând și câștigă

cu SEBO

Abonează-te la newsletter